BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

Χμμ.... Τι να πώ πάλι απόψε....? Τελείωσα τις εξετάσεις και έχω αρχίσει να σκέφτομαι πάλι μπερδεμένα. Έχω πάλι αυτή την αίσθηση που δε θέλω να πώ σε κανέναν τίποτα, αλλά έχω τόσα πολλά πράγματα που δε θέλω να τα κρατήσω ξανά μέσα μου. Δε δέχομαι όμως τα σωστά ερεθίσματα από κανέναν μέχρι στιγμής.. Γιατί πάλι ήρθα σε αυτή τη βλακώδεις κατάσταση?? Αφού είπα ότι θα αλλάξω! Τι γίνεται πάλι? Πφφφφφφφφφφφφ!!!

Διακρίνω μια νότα απαισιοδοξίας στις σκέψεις μου και δε θέλωωωωωω!
Πάω να εκφραστώ ποιητικά, δεν το νιώθω και ότι καλύτερο.
Προσπαθώ γενικά μπάς και βγάλω κάτι από μέσα μου, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται κάτι...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

Την τύχη μου την κορδελιάρα.........

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2007

Back in business...!

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα απουσίας, ήρθα ξανά στα "γνωστά-άγνωστα" μέρη..... Τελείωσα εδώ και καμιά εβδομάδα τις εξετάσεις, αλλά δεν ήμουν στο right mood για να γράψω κάτι. Όσον αφορά τις Πανελλήνιες, δε μπορώ και δε θέλω να προβλέψω κάτι. Το μόνο που έχω να πώ είναι, (αυτό λέω και σε όσους με ρωτάνε πώς τα πήγα κ.τ.λ..) είναι πως εγώ σα Μαρία, έκανα την προσπάθειά μου! Το πάλεψα με νύχια(τα οποία δεν ήταν βαμμένα κιόλας!) και με δόντια μέχρι τελικής πτώσης!! Τώρα, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει! * Μεταξύ μας, αυτή τη φράση την έχω βαρεθεί ΕΝΤΕΛΩΣ!!! Όλοι αυτό μου λένε..... Grrrr...........Aaaaanywayzzzz! *

Την περίοδο λοιπόν των εξετάσεων, σκεφτόμουν διάφορα πράγματα, άσχετα βέβαια αν κάποιοι μου έδιναν συμβουλές του τύπου "πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη εκεί και να μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο που να μην αφορά τις εξετάσεις". Ε λοιπόν, επειδή μιλάμε για μένα, αυτό ήταν φυσικά αδύνατον! Εγώ διάβαζα βιολογία και έκανα μια σκέψη και στο τέλος μπορεί να είχα φτάσει στο συμπέρασμα ότι έχω κάνει κάποιες κινήσεις που δε θα έπρεπε....! Μιλάμε για ΤΕΤΟΙΟ συνειρμό! Για να μην τα πολυλογώ, θές το γεγονός ότι τον Αύγουστο γίνομαι/κλείνω/περπατάω/μπουσουλάω, δεν ξέρω ποιά είναι η σωστή φράση, το 19 έτος της ζωής μου, θές να μου έχει μείνει κάποια βλάβη στον εγκέφαλο από το διάβασμα, θές ότι φταίει και το σαλτάρισμα του καιρού, αποφάσισα να κάνω ΑΛΛΑΓΕΣ και μια ανακαίνηση βρε αδερφέ στον εσωτερικό και στον εσωτερικό κόσμο μου βεβαίως βεβαίως. όσο αφορά τον εσωτερικό κόσμο, θα λέω και θα κάνω αυτό ακριβώς που νιώθω αλλά και σκέφτομαι και επιθυμώ. Με λίγα λόγια, θα αναιρέσω το πρώτο διαδυκτιακό αποτύπωμά μου! Και συγκεκριμένα, στον ερωτικό - γούτσου γούτσου τομέα, δε θα δέχομαι πλέον όλες τις μεν ευγενικές αλλά σαβούρες δε, γιατί εγώ δεν είμαι σκουπιδοφάγος για να με μεταχειρίζονται έτσι!Όχι κυρές και κύριοι! *Μη νομίζετε ότι βγάζω λόγο για τις εκλογές, απλά έχω πάρει ολίγον φόρα..... Forgive me! * Αυτά για τον εσωτερικό κόσμο, αλλά εννοείται πως θα δέχομαι και τις συνέποιες των επιθυμιών μου. Μην είμαστε και αχάριστες! Τώρα για τον εξωτερικό κόσμο.... Εγώ είμαι απλά μια τσούπρα η οποία ντύνεται στα μαύρα, φοραω μαύρα Αll Starούλια και κυκλοφορώ με μια τσάντα "Nightmare before Christmas". Αυτό είναι το βασικό μοτίβο για μένα, αν με εντοπίσετε πουθενά μιλήστε μου!Δε δαγκώνω! :) Για λεπτομέρειες τώρα, φοράω δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και διάφορα πραματέλια για το λαιμό. Το θέμα αξεσουάρ το έχω καλύψει πλήρως, ε? Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι πως εγώ επιθυμώ να γίνω κάπως πιό weird.. Δεν έχω ολοκληρώσει τη σκέψη μου ακριβώς, διότι απαιτεί χρόνο και φυσικά χρήμα, το δεύτερο συγκεκριμένα δεν το έχουμε και να τρέχει απο τα μπατζάκια μας! Άντε να δώ τι θα δημιουργήσω πάλι.... Μου άχαχαχαχαχαααααα!! :> Θα ενημερώσω πάντωςςςςς. Βασικά μπορεί να με δείτε και στο σοβαρό δελτίο του Star!

Αυτά λοιπόν για σήμερα, την επόμενη φορά πάλι.

Σας φιλώ σταυρωτά, μάτς-μούτς!